Världen rasar samman,allt det fina blir till en soptipp.. släng allt skräp och använd den klimatvänliga Grön Tele!

Jag håller på med ett projekt i skolan som alldeles snart är klart, riktigt glad faktiskt!
men det som är mindre bra är allt vi människor gör med naturen...
vi till exempel:
Skräpar ner: vi slänger skräpet på marken istället för att gå till den där sopkorgen som faktiskt låg bara två meter bort...
Sorterar inte: Om alla hade sorterat då hade det där med återvinning funkat dubbelt så mycket bättre än vad det gör idag.
FÖR mycket tekniska prylar: Visste ni inte att telefoner och datorer och allt annat finns det en strålning som inte alls är bra för människan. tänk på er själva!
det vi istället kan göra är att inte skräpa ner, börja sortera sluta använd all dess teknik! 7
och detta fick mig också att tänka på en annan sak! om vi ändå ska betala så mycket för våra abonemang på mobiltelefonerna så varför inte lägga dom pengarna på att skaffa ett abonnemang med GrönTele! Där går pengarna till välgörenhet,där kan du bodra till en bättre värld! känns inte det mycket bättre?
jag rekomenderar detta starkt så nu tycker jag att ni alla ska ta och gå in på http://www.grontele.se och iallafall läsa om det, men om jag vore er skulle jag också skaffa mig det! ;)
hehe oj en lite arg flicka men nu fick jag ur mig allt så snart ska jag ta och käka kött som mamma grillat och senare ikväll får vi se vad som händer! ha det bra nu alla, och glöm inte att kolla sidan! tack på för hand och puss på er.
wictoria.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback